Fleksible hestebokse

Vi er lagerførende i hestebokse i mange størrelser og laver også bokse i specialmål, så de passer præcist til dit behov.


Vælg den rigtige boks til din hest eller pony

Find den rigtige boks til din hest eller pony lige her i vores brede udvalg af hestebokse. Vores bokse er den perfekte løsning til dig, der drømmer om at udvide din stald med flere bokse, eller som har et ønske om at etablere udestalde.

Vi forhandler både fronter med vandrette rør, fronter med lodrette rør, skillevægge, døre og andet inventar til skarpe priser. 

Fronter til hesteboksen

Alt i hestebokse – også i specialmål

En hesteboks kan være en stor investering. Måske endda en du kun laver denne ene gang i livet. Derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige boks. Med en hesteboks fra Flexi Boksen får du en fleksibel boks, som kan tilpasses dine individuelle behov. Vi er lagerførende i mange forskellige størrelser og udformninger – lige fra almindelige bokse til udebokse og udestalde. Fælles for hele vores sortiment er den høje kvalitet og de konkurrencedygtige priser. Da alt er udviklet af os og produceret i Danmark, fremstiller vi også hestebokse i specialmål, så de passer præcis til hestens behov.

Hestebokse fremstillet i kvalitetsmaterialer

PC Maskiner har siden 2018 stået for driften af Flexi Boksen. Med mere end 10 års erfaring med produktion af staldinventar har vi alle forudsætninger for at tilbyde dig et produkt i særklasse. Alle hestebokse fra Flexi Boksen er udført i varmgalvaniseret kvalitetsstål, fordi det er vores erfaring, at det er med til at sikre os det mest solide og holdbare resultat. Boksene er desuden fleksible og kan udvides med tiden, hvis du har behov for det. Selvom vores hestebokse tilbydes i et overkommeligt prisleje, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores bokse lever selvfølgelig op til alle gældende krav om indretning af hestestalde, og de følger al lovgivning på området. Hør mere om dine muligheder ved at kontakte os på tlf. +45 97 54 40 53 eller via hjemmesidens kontaktformular.

Preben ChristensenDirektør & indehaver