Flexi Boksen – Fleksible hestebokse

Flexi Boks er løsningen til dig, uanset om du har brug for at nyindrette din stald, tilføje flere hestebokse til din stald, etablere udestald eller udebokse. Og så kan vi lave dem til yderst konkurrencedygtige priser.

Vi er lagerførende i hestebokse i mange størrelser og laver også bokse i specialmål, så de passer præcist til dit behov. Flexi Boksen er resultatet af mere end 15 års erfaring med hestebokse, udebokse og udestalde til tilfredse kunder i både Danmark og Norge.

Flexi Boksen blev i november 2018 overtaget af PC Maskiner. PC Maskiner har i forvejen mere end 10 års erfaring med bl.a. produktion af staldinventar. De mange års samlede erfaring sikrer dig et godt og solidt produkt til en overkommelig og konkurrencedygtig pris, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af din hesteboks.

Vi synes, det er bedre at bruge pengene på hesten i stedet for boksen. Vi følger lovgivningen på området for opstaldning af heste, og vores bokse lever op til alle gældende krav om indretning af hestestalde.

Læs mere

Ring til Preben på tlf. (+45) 97 54 40 53 eller udfyld vores formular, så vender vi hurtigt tilbage

Preben ChristensenDirektør & indehaver